“Уранак“ стиже на Сребрно језеро!

Музички фестивал „Уранак“ ће се и ове године, у периоду од 30. априла до 3. маја, одржатина једном од најлепших туристичких дестинација у Србији – Сребрном језеру. Жеља организатора је да покаже да се и у нашој земљи могу организовати путовања и догађаји за памћење.

За 3.000 људи, колико ће фестивал ове године угостити, направљена су четири стејџа: Live, Urban, Openairaction i Boat Stage!  Фестивал “Уранак“ је синоним за четири дана најбоље забаве у Србији. Сви посетиоци Сребрног језера пуна три дана уживаће у одличном звуку на четири стејџа са преко тридесет домаћих и иностраних извођача који гарантују одличан провод и испуњавају најзахтевније критеријуме најразличитијих музичких укуса. Наступиће познати домаћи и страни ди-џејеви, као и бендови попут Београдског синдиката и Колоније. Организатори су припремили и јединствено крстарење Дунавом уз невероватну ди-џеј посаду и госте изненађења.

Цена омогућава сваком да буде део ове лепе приче. Из градских центара Србије стиже се веома брзо до дестинације. Удаљеност од Сребрног Језера: Београд 110 км, Нови Сад 200 км, Ниш 220 км, Крагујевац 125 км, Параћин,Јагодина и Ћуприја 140 км, Ужице 235 км, Чачак 180 км, Зајечар 160 км, Шабац 195 км, Сомбор 285 км, Суботица 295 км.

“Уранак“ фестивал, коме је ово трећа година постојања, све се више „меша“ у генерално растућу фестивалску понуду Србије, занимљивим концептом представљања источне Србије као једне од најлепших дестинација за посету у нашој земљи.

ПРОГРАМ ФЕСТИВАЛА

image_pdfimage_print