Општина набавила интерактивне школске табле за још четири подручна одељења

Руководство општине Велико Градиште посетило је данас четири подручна одељења Основне школе “Иво Лола Рибар“ како би ученицима и наставницима уручили нове интерактивне школске табле и пожелели им успех у раду.

Општина је табле обезбедила одељењима у Кусићу, Затоњу, Тополовнику и Пожежену, а до сада је набављено тридесетак паметних табли за све школе.

Директор Основне школе “Иво Лола Рибар“, Драган Мандић, захвалио се челницима општине за подршку и разумевање и истакао да у овим одељењима раде наставници који показују интересовање за примену најсавременијих технологија у настави. Представници општине, председник Драган Милић, председница Скупштине, Браниславка Шуловић, и њихови заменици, обратили су се наставницима и ученицима свих одељења са жељом да ову технологију користе како би постигли што бољи успех и припремили се за више разреде и пожелевши им срећне предстојеће празнике.

С обзиром на то да су ово и најбројнија подручна одељења (Кусиће – 27 ученика, Затоње – 24, Тополовник – 21 и Пожежено – 19 ученика) набавка интерактивних табли за та одељења показала се и као најцелисходнија, а омогућиће наставницима и ученицима савремено праћење наставе.

M03_9650 M03_9654 M03_9655 M03_9658 M03_9659 M03_9660