Додељене стипендије за најбоље студенте

Општина Велико Градиште сваке школске године додељује стипендије најбољим ученицима, односно студентима са подручја општине који се школују задефицитарна занимања.
На свечаном пријему, заменик председника општине, Слађан Марковић, потписао је уговоре са студентима учитељског, природно-математичког, филолошког и филозофског факултета, пожелевши им успех у школовању рекавши да општина рачуна на њих као будућим стручњацима.

Стипендије у месечном износу од осам хиљада динара добили су Аница Миленковић, студент четврте године Учитељског факултета у Београду, Денис Милосављевић, студент прве године Природно-математичкго факултета у Крагујевцу, Невена Николић, студент прве године Математичког факултета у Београду, Игор Мишуровић, студент друге године Филолошког факултета у Београду, Марија Стевановић, студент друге године Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, и Сања Животић, студент прве године Филозофског факултета у Београду.

Додељене стипендије ученици могу користити за време трајања редовне наставе која је прописана за стицање одговарајућег степена звања и не може се користити за поновљену годину студија.

ngg_shortcode_0_placeholder“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]