Весели пакетић за полазак у школу

На иницијативу председника општине, Драгана Милића, као и годинама до сад, представници општине Велико Градиште, у понедељак, 02. септембра, за успешан почетак школске године, поделиће ђацима првацима пригодне пакетиће са основним прибором за праћење наставе и учење.

Општина Велико Градиште на својој територији има три основне школе, од којих је највећа ОШ “Иво Лола Рибар“ у самом Великом Градишту, те две подручне школе ОШ “Вук Караџић“ у Мајиловцу и ОШ “Миша Живановић“ у Средњеву.

Локална самоуправа се и овог пута трудила да обогати садржај пакетића како би, колико год је могуће, помогла родитељима и обезбедила основне потрепштине за полазак у први разред. Пакетићи ће обрадовати децу блоковима за цртање, свескама, разним бојицама, прибором за геометрију и писање, а у њему ће се наћи и весели распоред часова са честитком председника општине као и омиљени слаткиши малишана.

Пакетиће ће у ОШ “Иво Лола Рибар“ у Великом Градишту поделити Слађан Марковић, заменик председника општине. Општина ће, у складу са својим могућностима, наставити са оваквом праксом помоћи првацима у школовању.

Свим ученицима општина жели срећан полазак у школу,

успешно даље школовање и лепо дружење!