Питајте председника општине

Ваше име (обавезно)

Ваша е-пошта (обавезно)

Предмет

Ваша порука

ПИТАЊА:

ОДГОВОРИ:

Новембар 13, 2014 7:09 ПM, 

Мирослав Боместар

Господине Предсједниче,
хоће ли у скорије вријеме бити асфалтиране улице у Бабином мочилу или Избјегличком насељу, конкретно Пећке Патријаршије? Унапријед се захваљујем на одговору.

 

Новембар 14, 2014 8:16 AM

Поштовани,


JП Дирекција за изградњу има договор са  Републичком дирекцијом за путеве и према томе је планирано да се радови у овој уклици изводе наредне године.

С поштовањем,

Драган Милић

Председник општине Велико Градиште

 

Oктобар 15, 2014 10:09 AM,  
Мирјанић Данијел

 

Господине председниче,

Желео бих сазнати да ли има неки локал у главној улици што је ваше власништво на издавање или на продају јер видим да су 2/3 локала без икаквих кретања.

Заинтересован сам ако је у актуелности

Oктобар 17, 2014 9:40 AM


Поштовани,

Позивам вас да дођете на разговор у вези Вашег захтева. 
Можете се најавити на телефон 662-120.

Срдачан поздрав,
Председник општине Велико Градиште,

 

Драган Милић

 

 

Maj 09, 2014 12:16 ПM

Mирослав Боместар

Господине,

више од двадесет дана, поред моје куће у Избјегличком насељу, Пећке патријаршије 16, прокопан је канал са једне стране плаца, метар од ограде и 2,5м од улаза у кућу,а дубине око 1м. Тако стоји. Нико нити обилази, нити затрпава.Не могу замислити да је немар, због поменутог насеља… али опет не могу, поготову, замислити да би такав канал 20 дана стајао на неком другом В.Градишта. Молим Вас да својим ауторитетом помогнете да се та опасност отклони, те да се и наша дјеца опет могу играти.

 

Поштовани, 

Позната нам је ситуација због које ургирате.

Канал је ископало ЈП Дирекција за изградњу општине Велико Градиште ради решавања проблема са струјом, а како би радници Електромораве положили каблове у исти.
Нажалост, још увек чекамо да Електроморава заврши свој део посла и имамо уверења с њихове стране да ће то учинити у понедељак.

Најискреније се, у име општине Велико Градиште, ЈП Дирекција и Електромораве, извињавам становницима насеља због овог кашњења.

Срдачан поздрав,

Председник општине,

Драган Милић