Одржано 6. државно првенство у цикло кросу на Сребрном језеру

Шесто државно првенство у цикло кросу одржано је јуче на Сребрном језеру, а шампион Србије је Андреј Галовић из Бициклистичког клуба „Партизан“ Београд.

Трку је, поруком такмичарима, отворио председник општине Велико Градиште Драган Милић: “Задовољан сам што сте по шести пут на Сребрном језеру и што на овај начин почињемо туристичку сезону 2021. године. Младост и спорт побеђују све недаће. Надам се да је и ово почетак краја короне која нас је пратила годину дана и то показује да данас имамо око 200 такмичара.“.

У име традиционалног домаћина трке града Пожаревца, обратио се градоначелник Саша Павловић: “Веома ми је драго што је Градиште, као једна од наших лепших општина Браничевског округа, домаћин овог такмичења.“, најавивши отварање трке и у Пожаревцу као и блиску сарадњу у наредном периоду.

И председник организатора такмичења, Бициклистичког савеза Србије, Бранко Бановић пожелео је срећу такмичарима на првом такмичењу у овој години.

Суорганизатор трке испред општине Велико Градиште је Спортски савез општине док је подршку пружила Туристичка организација.

 

image_pdfimage_print