Додељене плакете и похвале здравственим радницима за пружену помоћ у борби против ковида-19

Председник Скупштине општине Велико Градиште Владимир Штрбац и заменик председника општине Слађан Марковић данас су, као посебан вид јавног признања за пружену помоћ грађанима у борби против ковид-19, заслужним здравственим радницима и службама Дома здравља у Великом Градишту свечано доделили плакете и похвале.

“Као што вам је познато, улагање у здравство и здравствени систем наше општине је једна од најбитнијих ствари које прате политику наше општине. И то, са једне стране, пре свега подразумева улагање у опрему и инфраструктуру где данас можемо видети, поред свих, да кажем злонамерних, критика који су тај пројекат пратиле, да општина Велико Градиште добија један од најмодернихих и најопремљенијих домова здравља у нашој земљи и на нашим просторима.“, рекао је Штрбац и поручио да је много битније улагање у људе јер они чине богатство ове општине те да је додела плакета симболичан корак управо у томе.

Плакете за пружену помоћ грађанима у борби против ковида-19 додељене су доктору Миодрагу Јовановићу, медицинској сестри Невенки Радосављевић и медицинском техничару Миодрагу Рајчићу.

Испред Службе за здравствену заштиту одраслог становништва похвалу је примио доктор Недељко Васић, док је као представницима Службе за радиолошку и лабораторијску дијагностику похвала уручена доктору Марку Покрајцу и докторки Маји Ивановић.

“Хвала вам на свему што сте учинили за грађане наше општине и за грађане других опшптина са територије Браничевског округа.“, рекао је председник Скупштине и, уједно, захвалио и директорки Дома здравља докторки Љиљани Стевановић јер је имала слуха да предложи раднике управо према људским и професионалним квалитетима.

Председник је, овом приликом, позвао све раднике Дома здравља да, уколико имају, доставе и друге предлоге који заслужују овакво признање.

 

image_pdfimage_print