Општина Велико Градиште позива предузетнике да се прикључе акцији за подршку породицама са више деце “Цена минус за 3+“

Општина Велико Градиште је, у циљу остварења циљева демографске политике и повећања наталитета, последњих година увела низ мера са олакшицама за вишечлане породице са територији општине.

Једна од мера је и чланство у Удружењу “Покрет за децу Три плус“ из Чачка које породицама са три и више деце додељује поносне картице за попусте “Цена минус за 3+’‘ како би им омогућили да остваре попусте од 10% и више приликом плаћања у малопродајним објектима компанија, малих предузећа и предузетника као и приликом плаћања услуга јавних предузећа и установа које су у надлежности локалних самоуправа и Републике, а који учествују у овом пројекту.

Општина позива правне и привредне субјекте са своје територије да учествују у овом пројекту и дају допринос да се што више породица одлучи на троје и више деце тако што ће омогућити попуст на производе, односно услуге које нуде.

У ту сврху, Удружење “Покрет за децу Три плус“ ће корисницима картица поделити промотивне каталоге са подацима о партнерима код којих могу остварити попусте.

Уколико су заинтересовани за овај вид сарадње, предузетници треба да се јаве најкасније до четвртка, 03.09.2020. године, како би са Удружењем закључили уговор о сарадњи и на тај начин породицама што пре обезбедили коришћење поносних картица.

Ближе информације могу се добити на телефоне 069/801 77 00, Сања Стојадиновић, и 069/801 77 07, Снежана Милорадовић.

image_pdfimage_print