Уручене награде најбољим радницима у локалној самоуправи

Председник  општине Велико Градиште, Драган Милић, уручио је данас, на свечаном пријему, новчане награде радницима “за најистакнутијег запосленог у 2019. години“ у Oпштинској управи и јавним установама и предузећима локалне самоуправе.

Честитајући им, председник је поручио: “Наравно, може да буде и боље, никада немојте да се задовољите оним што сте постигли, треба увек тежити бољем. Ми смо мала општина са скромним буџетом која је заиста много постигла. У току су радови на инфраструктури – основној школи у Средњеву, спортској хали на Сребрном језеру, Дому здравља, реновираће се Музичка школа, у плану су и други радови. Честитам вам новогодишње празнике и желим мало такмичарског духа јер с овом праксом треба наставити.“.

Награде у износу од по 10.000 динара уручене су следећим радницима: Тошић Дејану и Снежани Мирковић, запосленим у Општинској управи, Радиши Перићу, запосленом у ЈКП “Дунав Велико Градиште“, Миленковић Раници, запосленој у Основној школи “Миша Живановић“ Средњево, Милану Станковићу и Драгани Ивић, запосленима у Основној школи “Иво Лола Рибар“, Миомири Скочић, запосленој у Центру за социјални рад Општина Велико Градиште и Голубац, др Миланки Милић и Горану Бирташевићу, запосленима у Акредитованој здравственој установи Дом здравља Велико Градиште, Оливери Матић, запосленој у Основној школи “Вук Караџић“ Мајиловац, Сањи Стефановић, запосленој у Средњој школи “Милоје Васић“ Велико Градиште, Милени Стојковић, запосленој у Школи за основно и средње музичко образовање “Стеван Мокрањац“ Пожаревац, Виолети Перић, запосленој у ЈУ Културни центар “Властимир Павловић Царевац“ Велико Градиште, Кристини Зарвић, запосленој у Туристичкој организацији Општине Велико Градиште, Данијели Стевић, запосленој у ЈУ Народна библиотека “Вук Караџић“, Милени Митић и Драгани Тишановић, запосленима у ПУ “Мајски цвет“ Велико Градиште, и Дејану Богдановићу, запосленом у Спортском центру Општине Велико Градиште.

image_pdfimage_print