Oбавештење за власнике некатегорисаних угоститељских објеката

Обавештавамо све угоститеље који имају некатегорисане угоститељске објекте за смештај на територији општине Велико Градиште да је дана 21.12.2019. године ступио на снагу Правилник о садржини и начину подношења пријаве за некатегорисани угоститељски објекат за смештај, некатегорисани објекат за смештај наутичког туризма, некатегорисани објекат за смештај ловног туризма и о садржини и начину вођења евиденције објекта за смештај („Сл. гласник РС„, br. 90/2019) на основу којег се обавезују угоститељи који пружају услуге смештаја поднесу пријаву (Прилог 1) ЈЛС на чијој се територији објекат налази у року од 90 дана од ступања на снагу Правилника.

Напомиње се да угоститељ који пружа услуге смештаја у некатегорисаном угоститељском објекту и који није евидентиран код ЈЛС неће моћи да оствари право на учешће у реализацији шеме доделе ваучера корисницима за 2020. годину.

Прилог 1ПРИЈАВА УГОСТИТЕЉА ЗА НЕКАТЕГОРИСАНИ ОБЈЕКАТ

Попуњену пријаву можете доставити у канцеларију бр. 12 Општине Велико Градиште, или на мејл адресу: ivana.sulovic@velikogradiste.rs

image_pdfimage_print