ПОЗИВ

Општинска управа општине Велико Градиште позива све грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Одлуке о висини стопе пореза на имовину у општини Велико Градиште, као и да дају своје предлоге и примедбе.

Јавна расправа се спроводи почев од 13. новембра и трајаће 20 дана. Орган надлежан за давање информација у вези са стањем у области на коју се односи предложен Нацрт Одлуке о висини стопе пореза на имовину у општини Велико Градиште је Одељење за локалну пореску администрацију, особа за контакт Горан Костић, бр. тел. 660-126, е-mail goran.kostic@velikogradiste.rs.

Отворени састанак представника надлежних органа Општине, са заинтересованим грађанима и  представницима удружења грађана и заинтересованом јавности биће одржан: у седишту Општинске управе, Житни трг број 1, у Канцеларији 41-42, дана 03.12.2019. године, са почетком у 12 часова.

Додатне информације у вези са отвореним састанком можете добити од Одељења за општу управу, руководиоца Весне Милановић на бр.тел. 660-122.

Примедбе, предлози и сугестије достављају се Одељењу за општу управу, Општинске управе општине Велико Градиште, преко формулара на сајту општине, предвиђеног за слање коментара на предметни Нацрт одлуке као и на следећу e-mail aдресу: vesna.milanovic@velikogradiste.rs

Пошаљите нам примедбу, предлог, сугестију

image_pdfimage_print