Јавна расправа o Нацртy одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији општине Велико Градиште

Јавна расправа

Нацрт одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији општине Велико Градиште

Јавна расправа траје 20 дана од дана 26.07.2019. године.

Орган надлежан за давање информација у вези са стањем у области на коју се односи предложен Нацрт Одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији општине Велико Градиште је Одељење за привредни и економски развој и дијаспору, особа за контакт Јасмина Штрбац, бр.тел. 662-134.

 

Јавна расправа o Нацртy одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији општине Велико Градиште– предлози и примедбе

Позивају се заинтересовани грађани, представници удружења грађана, представници организација за јавно обавештавање на отворени састанак поводом нацрта Одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији општине Велико Градиштекоји ће се организовати у седишту Општине Велико Градиште, канцеларија 41, дана 14.08.2019.године с почетком у 10 часова.

Додатне информације у вези са отвореним састанком можете добити од Одељења за општу управу, руководиоца Весне Милановић на бр.тел. 660-122.

 

У складу с Одлуком о јавним расправама Одељење за општу управу објавило је пристигле предлоге односно примедбе на Нацрт Одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији општине Велико Градиште.
Усмене примедбе односно предлози дати на отвореном састанку од 14.08.2019.године су садржани на записнику.

НАПОМЕНА: Предлагач, односно обрађивач предлога је повукао предметни Нацрт Одлуке

Записник са отвореног састанка
Предлог – Данијела Илић
Предлог – Сузана Ђорђевић
Предлог – Александар Стокић