Пионири ВГСК поново прваци Србије у одбојци

Одбојкаши ВГСК из Великог Градишта освојили су још једном титулу првака Србије у конкуренцији пионира на првенству одржаном у Зрењанину, од 17. до 19. маја, и тако већ трећи пут оправдали епитет најбољих.

Предвођену тренерима, Дејаном Милановићем и Радомиром Величковићем, ову младу екипу чине Лазар Јеремић, Јован Мандић, Бојан Пантић, Душан Живојиновић, Марко Миливојевић, Вељко Лукић, Алекса Јефтић, Андреј Станимировић, Лука Животић, Михајло Милошевић, Павле Живковић, Ђорђе Карановић, Марко Кршић и Никола Митић.

Појединачне награде са овог такмичења припале су техничару Јовану Мандићу и либеру Алекси Јефтићу.

Победа је уследила након што су на Финалном турниру првенства Србије, савладали Пролетер из Зрењанина резултатом 3:0. До финала су стигли победивши првог дана Војводину НС семе из Новог Сада резултатом 3:2 и Металац Таково из Горњег Милановца у полуфиналу.

Да подсетимо, одбојкаши ВГСК освојили су титулу првака државе 2017. у Зрењанину, 2018. у Великом Градишту и ове године поново у Зрењанину, а треба напоменути и да су екипу чиниле различите генерације што јасно говори о квалитету Клуба и тренера.

 

image_pdfimage_print