Награђени суграђани за најлепши декор кућа, балкона и излога и прворођена беба у Новој години

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, уручио је данас награде победницима новогодишње акције у којој се бирао најмаштовитији новогодишњи декор кућа, балкона и излога и поклон родитељима прворођене бебе у 2019. години.

Уз честитке награђенима, председник општине подсетио је да општина има амбицију да развија туризам и продужи туристичку сезону. “Радује нас што су то млади људи, што размишљају о свом граду и захвалан сам што сте уложили толико труда.“, рекао је Милић и додао да општина размишља да организује дочек наредне Нове године на тргу, како би довела већи број туриста и угоститељима обезбедила више посла у зимском периоду.

“Данас имамо још једног госта, најдражег, рођен је један момак, Вукашин Јовановић. Желим му да буде срећан, жив и здрав, а родитељима честитам јер су добили најлепши поклон, поготово за Божић.“, рекао је председник. Милић је родитељима Данијели и Кристијану уручио поклон-пакет опреме за бебу и златник, а следује им још и новчана помоћ за за прво дете  и незапослену мајку, дечје седиште за аутомобил и  карте за бесплатан паркинг које општина додељује родитељима новорођених Градиштанаца.

Добитницима је на учешћу у акцији која се спроводи трећу годину, захвалила и директорка Туристичке организације Велико Градиште, Дајана Стојановић. Она је изразила очекивања да ће се наредних година број учесника повећати попут летње акције за избор најлепше уређеног балкона и баште која траје већ дуги низ година.

Кућу је најлепше украсио Живорад Драгуцановић из Кумана, а балкон Сара Васић из Великог Градишта док се највише украсних детаља нашло на кући Небојше Дрикића из Тополовника, насеља које и иначе носи епитет најлепше декорисаног за Нову годину.

За најлепши излог награђена је Пекара “Ема“ у Великом Градишту, а најаутентичнију декорацију излога је осмислила Пивница Н&Д, такође у Великом Градишту.

Најоригиналнији приступ новогодишње декорације са модерним украсима имао је излог Фотографске радње “MIX“ у Великом Градишту.

 

image_pdfimage_print