Подршка хуманитарној тренинг трци “МразијАда“ на Ади Циганлији

Хуманитарна организација за регионалну подршку особама са инвалидитетом “Србија великог срца’‘ из Великог Градишта се ове године прикључује јавној хуманитарној тренинг трци “МразијАда“ која ће бити одржана у Београду, на Ади Циганлији, у суботу, 5. јануара, како би се прикупиле пелене за одрасле, кориснике Прихватилишта у Кумодрашкој.

Позивамо сва удружења за подршку ОСИ да се придруже акцији и да заједно савладамо деоницу која ће на почетку трке бити одређена за најрањивије, али и најхрабрије учеснике.

Јавите се уколико сте спремни да потрчите, пружите корак или покренете колица и савладате то кратко растојање које нас дели од прилике да и ми подржимо живот. Подједнако ће ваша помоћ бити велика уколико за руку поведете дете са инвалидитетом и помогнете му да стигне до циља или донирате пелене.

“Србија великог срца“ ће подржати овај хумани гест обезбеђивањем пелена за потребе Прихватилишта, а најбржег учесника трке са инвалидитетом наградити одмором за целу породицу у оквиру програма „Изнајмљивачи великог срца“ који спроводи за потребе породица особа са инвалидитетом са подручја целе бивше Југославије.

 

image_pdfimage_print