Велико Градиште осваја туристе у Темишвару

Туристичка организација општине Велико Градиште представила је, по други пут ове године, туристичку понуду ове општине у Темишвару. У оквиру презентације Туристичке организације Србије, поред туристичких организација Копаоника, Златибора, Рашке, Ниша, Лесковца и Вршца нашла се и понуда општине Велико Градиште.

На штанду је владала весела атмосфера, а поред богатог промотивног материјала на српском, енглеском и румунском језику, за посетиоце је припремљена дегустација ракије и слаткиша из нашег краја које су обезбедили “Distillery“ из Кумана и “Еском“ из Великог Градишта.

Након прве презентације у Темишвару на којој је ТО Велико Градиште наступила самостално почетком априла, одзив Румунских туриста био је велики. Овакве акције, на којима се туристи и туристичке агенције директно информишу о свему што наша општина нуди наилазе на најбољи одзив и имају вишеструки ефекат.

Овом приликом општина се захваљује господину Јавору Радованковићу, власнику Ресторана “Lloyd“, који је омогућио да на најлепшем месту у Темишвару, већ други пут, представимо место где Дунав сребром сјаји…

TO Велико Градиште