И ове године пољопривредници на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду

Већ по традицији, општина Велико Градиште организовала је одлазак пољопривредних произвођача  на 84. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду који је одржан од 13. до 19. маја.

Због изузетно великог интересовања, општина је обезбедила превоз и улазнице за 230 пољопривредника који су  посетили Сајам, у недељу 14. маја. Овом улазницом сви посетиоци стекли су право учешћа у наградној игри са главном премијом – трактором, вредности 20.500 еура, дародавца компаније „Агропанонка“.

Поред богатог избора раса стоке и приплодног материјала, на Сајму су били изложени и препарати  за пољопривреду и разноврсна концентрована храна за животиње.

Трактори различитих  произвођача и снаге са додатном опремом, бројне прикључне машине, комбајни и остале пољопривредне машине резервни делови као и производи гумарске индустрије, пластике, обраде дрвета и осталих производа везаних за пољопривреду изазвали су велико интересовање посетилаца из наше општине. Многи од њих се на Новосадском сајму редовно снабдевају новом опремом, а нису занемарљиви ни бројни контакти и послови који се овде уговоре.