Интерактивна школска табла и за ђаке у селу Десине

Нову интерактивну школску таблу добило је ове године и одељење Основне школе “Миша Живановић“ у селу Десину. Колектив и ученике су тим поводом посетили заменик председника општине, Слађан Марковић, и одборница СО из Десина, Сузана Танасковић.

Захваливши се локалној самоуправи за ново наставно помагало, директор Школе, Дејан Рајковић, истакао је да је ово већ осма табла коју је Школа добила од општине, а коју ће млади наставни кадар успешно користити у настави.

Заменик председника најавио је набавку нових табли и за остала одељења до краја године, а овом приликом уручио је ученицима књигу “Пажљивкова правила“ Агенције за безбедност у саобраћају која је подељена полазницима првог разреда свих школа. До сада је школама на територији општине уручено 38 “паметних“ табли које ће бити обезбеђене свим подручним одељењима како ђаци не би били ускраћени за ова учила.

У име школског колектива захвалила се наставница Бранка Видојевић која је на новој табли на занимљив начин изложила историјат десинске школе коју ове школске године похађа 14 ученика.

ВИДЕО ПРИЛОГ

Интерактивна школска табла, Десине

image_pdfimage_print